YINFUL®-TUNNIT

Kevät 2024

Perjantaisin 18-19:30

3.5 / 17.5 / 31.5.

HINTA 20€ KERTA

paikka: Pikkuniityn päiväkodin sali, Tervajoentie 2, Tervakoski

Mukaan matto ja jos on niin bolsteri. Bolstereita saa myös ohjaajalta lainaksi.

Lisätiedot: Mari 0400707683

Ilmoittautumiset:

Mitä olisi odotettavissa:
Tunti alkaa rauhoittumisella hengitysharjoituksen parissa, jonka jälkeen availlaan kehoa Yin Jooga asentojen (asanoiden) avulla. Asennoissa ollaan 2-5 minuuttia ja ne tuetaan apuvälineillä, jotta saat lempeän avauksen kehollesi. Tunnin lopuksi nautitaan loppurentoutuksesta.

Mitä Yin Jooga on?
• lempeää, hidasta olemista tässä hetkessä
• kehon tukoksien availuja pitkäkestoisten asentojen avulla
• kehon ja mielen rentoutumista• kehon viesteihin tutustumista.

Kenelle Yin Jooga sopii?
Yin Jooga sopii liki kaikille. Asennoissa ollaan maantasolla istuen tai maaten ja asennot tuetaan apuvälineitä käyttäen. Yin Joogassa kuunnellaan kehon viestejä, joten se miltä asento näyttää ei ole fokus. Fokus on se miltä asento tuntuu. Jos sinulla on jotain erityistoiveita tai haluat varmistaa soveltuvuuden itsellesi, ole yhteydessä ohjaajaan.

Miksi Yin Joogaa juuri sinulle?
Yin Joogaa harjoittaessasi kehosi ja mielesi rauhoittuu ja sitä kautta alkaa palautuminen. Lempeät avaukset vaikuttavat mm. sidekudoksiin, nivelsiteisiin, niveliin, luihin ja Fascia-verkostoon. Kun lihakset rentoutuvat, asentojen vaikutukset ulottuvat syvemmälle, aina sitkeimpiin jännityksiin ja jäykkyyden tuntemuksiin. Yin Jooga avaa koko kehoasi, mutta erityisesti alaselkää ja lantiota.

Mitä tunnille mukaan?
Tunnille osallistuessasi pue joustavat vaatteet päälle. Myös jotain lämmintä on hyvä olla mukana: villasukat, lämmin paita. Loppurentoutuksessa voi joillekin tulla kylmä.

Sarjakortit / kausikortit ovat henkilökohtaisia. Pääosin näiden voimassaoloaika 1 vuoden ostopäivästä. Mahdollisuus korvata tunteja muilla tunneilla. Ota tässä tapauksessa yhteyttä niin sovitaan korvauksesta.