Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Tiedote mitä henkilötietoja keräämme ja kuinka niitä käsittelemme. Tämä seloste on henkilötietolain (22.4.1999/523) 10 ja 24 §:ien mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR 2016/679) mukainen rekisteröidyn informointiasiakirja.

Asiakkaat ja sopimuskumppanit

Tallennamme asiakkaasta ja sopimuskumppanista tältä itseltään saatuja henkilötietoja. Rekisterissä voi olla mm. seuraavia tietoja:

Nimi, yritys- tai yhdistysasiakkaan edustajan nimi, syntymäaika, henkilö- tai y‑tunnus, sähköpostiosoite, matka- ja/tai muu puhelinnumero, postiosoite, kotisivuosoite, tiedot asiakkaan verkkokaupasta tilaamista tuotteista ja palveluista.

Yhteydenottolomake

Lähettäessäsi meille palautteen, yhteydenottopyynnön tai muun vastaavan viestin sivuston yhteydenottolomakkeella, keräämme lomakkeella olevat tiedot sekä käyttäjän IP-osoitteen.

Evästeet

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä. Evästeet (engl. cookies) ovat verkkopalvelumme tuottamia
pieniä teksti-tiedostoja, jotka verkkoselaimesi suostumuksella tallentuvat selainlaitteesi muistiin. Evästeiden avulla voimme analysoida selaimellasi verkkopalvelullemme tekemiäsi palvelupyyntöjä, yksilöidä sivustoa käyttäessäsi tekemiäsi valintoja ja asetuksia, sekä tuottaa niiden perusteella yksilöllisiä palveluja.

Verkkoselaimesi toiminnoilla evästeistä voi kieltäytyä tai evästeitä voi poistaa. Se kuitenkin vaikuttaa mahdollisuuksiimme tuottaa yksilöllisiä laadukkaita verkkopalveluja.

Tietojen säilytys

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen tässä selosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamista varten, sekä kirjanpito- tai muusta pakottavasta lainsäädännöstä johtuen myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Kaikilla, jotka ovat olleet asiakkaana yrityksessä, on mahdollisuus tarkastella, muokata ja tarvittaessa poistaa omia henkilötietojaan milloin vain.

Tarkastus- ja kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26–28 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja
henkilötietorekisteriin on talletettu. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Yhteystiedot

Personal Trainer Mari Metsälä

Aputoiminimi: Tiukutar

Koivusillantie 14 a 12, 12400 Tervakoski

+358 400 707 683

www.marimetsala.fi

mari.metsala@outlook.com

Y‑tunnus: 2053379-5

Yhteyshenkilö Mari Metsälä