HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS ESIMERKKIHINNASTO

Sinulle, joka haluat pitempiaikaista ohjausta. Oli sitten kyseessä elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, voimatasojen nostaminen tai muu syy johon tarvitset apua, nämä pitempiaikaiset paketit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Teen myös yksilöllisiä paketteja tavoitteesi mukaan, joten ota yhteyttä niin teen sinulle oman räätälöidyn paketin!

Esimerkkihinnasto:

Henkilökohtainen ohjaus 6kk 159€/kk (894€) 12 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus 6kk 250€/kk (1440€) 24 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus 12kk 220€/kk (2400€) 48 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus paketit sisältävät valinnan mukaan 12/24/48 tapaamista. Kukin tapaamisen kesto on 50 minuuttia ja sisältö päätetään aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Tapaamisten aiheina voivat olla mm. kuntokartoitus, liikuntaneuvonta, ruokavalio-ohjaus, psyykkinen valmennus, lantiopohjan kuntoutus, synnytyksen jälkeisen erkauneman kuntouttaminen ja kehon huolto.

Ohjauksen aikana saat myös tarvittaessa yksilöllisen treeniohjelman/t kehonhuoltoineen salille ja/tai kotiin ja niiden päivitykset tarvittaessa. Myös henkilökohtainen harjoituskalenteri kuuluu ohjaukseen.

Tuki on tärkeää, joten valmennus sisältää myös sähköposti ja puhelin palvelun. Voit aina kysyä neuvoa kun tulee kysyttävää, joko soittamalla tai laittamalla viestiä.

STARTTIPAKETTI 300€

Starttipaketti sisältää 4 ohjausta, jonka sisältö päätetään aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Paketin tarkoitus on auttaa sinua alkuun esim. liikunnan ja terveyden sisällyttämisessä arkeesi.

PARIOHJAUS

Onko sinulla suunnitteilla elämänkumppanin tai vaikka kaverin kanssa yhdessä treenaaminen ja haluatte ohjausta? Pariohjauksessa toinen saa -50 % alennuksen. Tämän alennuksen voitte jakaa -25% alennuksiksi. Mikä sen mukavampaa kun on tuttava joka kannustaa ja on vertaistukena!

PSYYKKINEN VALMENNUS

Valmennuksen kesto esim. 3kk. Hinta 159€/kk (447€) 6 50 min tapaamista.

Kolahtaako joku näistä sinuun?

- omat arvot hukassa

- et osaa hahmottaa elätkö arvojesi mukaista elämää

- et kykene elämässäsi tekemään sinua palvelevia ratkaisuja

- motivaatio itsestäsi huolehtimiseen puuttuu

- psykologinen joustavuutesi on mitä on

- kaikki tuntuu olevan ok, mutta jotain silti puuttuu


Psyykkinen valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa ja ihmisen hyvinvoinnin tukemista sekä psyykkisten taitojen ohjaamista ja opettamista. Se on tavoitteellista työskentelyä, joka voi liittyä esimerkiksi muutosprosessin tukemiseen tai urheilusuorituksen parantamiseen. Psyykkisessä valmennuksessa kasvatetaan ja tuetaan mm. itsetuntemusta ja myönteisen minäkäsityksen kehittymistä. Lisäksi psyykkisessä valmennuksessa tuetaan ja edistetään myös motivaatiota ja tavoitteenasettelua sekä ohjataan ja opetetaan psyykkisiä taitoja mm. kykyä keskittyä, suunnata tarkkaavaisuutta, havainnoida omaa toimintaa ja lisätä tietoisuutta omista käyttäytymisen valinnoista.

Käytännössä siis tapaamisten aikana teemme tehtäviä joilla kehitetään psyykkisiä valmiuksia kohdata tilanteita tai asioita joita elämässä tapahtuu. Erilaiset tehtävät auttavat sinua havainnollistamaan kuka sinä olet ja mitä sinä haluat. Tapaamisten aikana etsimme keinoja joilla omat tarpeesi toteutuisivat arjessasi.

Jos sinulla on asioita jota haluat ratkoa mm. terveyden edistämisen tai muun muutosprosessin saralla psyykkinen valmennus voi olla sinun juttusi. Psyykkistä valmennusta voi käyttää myös hakemaan lisäpontta urheilusuoritukseen.


-----------------------------

Maksuvälineinä käyvät myös

* Smartum *ePassi *Tyky ja *Edenred