HENKILÖKOHTAINEN OHJAUS

Sinulle, joka haluat pitempiaikaista ohjausta. Oli sitten kyseessä elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, voimatasojen nostaminen tai muu syy johon tarvitset apua, nämä pitempiaikaiset paketit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Nämä ovat osviittaa antavia pakettihintoja. Teen myös yksilöllisiä paketteja tavoitteesi mukaan, joten ota yhteyttä niin teen sinulle oman räätälöidyn paketin!

Esimerkkihinnasto:

Henkilökohtainen ohjaus 6kk 149€/kk (894€) 12 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus 6kk 240€/kk (1440€) 24 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus 12kk 200€/kk (2400€) 48 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus paketit sisältävät 12/24/48tapaamista. Kukin tapaaminen on 50 minuuttia ja niiden sisältö päätetään aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Tapaamisten aiheina voivat olla mm. kuntokartoitus, liikuntaneuvonta, ruokavalio-ohjaus, lantiopohjan kuntoutus, synnytyksen jälkeisen erkauneman kuntouttaminen ja kehon huolto. Myös Psyykkistä valmennusta ohjaukseen voidaan sisällyttää.

Ohjauksen aikana saat myös tarvittaessa yksilöllisen treeniohjelman/t kehonhuoltoineen salille ja/tai kotiin ja niiden päivitykset tarvittaessa. Myös henkilökohtaisen harjoituskalenteri kuuluu valmennukseen.

Tuki on tärkeää, joten tarjoan sinulle myös sähköposti ja puhelin palvelun. Voit aina kysyä neuvoa kun tulee kysyttävää, joko soittamalla tai laittamalla viestiä. Vastaan aina mahdollisimman pian, kuitenkin 24 tunnin sisällä.

STARTTIPAKETTI 290€

Starttipaketti sisältää 4 ohjausta, jonka sisältö päätetään aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Paketin tarkoitus on auttaa sinua alkuun esim. liikunnan ja terveyden sisällyttämisessä arkeesi. Tämä paketti voi myös sisältää harjoitusohjelman ja sen läpikäymisen lisäksi muutaman perus treenin. Ohjauskerrat voidaan käyttää myös ruokavalio-ohjaukseen tai psyykkiseen valmennukseen.

PARIVALMENNUS

Onko sinulla suunnitteilla elämänkumppanin tai vaikka kaverin kanssa yhdessä treenaaminen, mutta tarvitsette siihen ohjausta? Silloin toinen pääsee -50 % hintaan henkilökohtainen ohjaus paketeista. Tämän alen voi jakaa molempien kesken siten, että molemmat saa -25% alennuksen. Mikä sen mukavampaa kun on kannustaja, joka kokee saman kuin sinä. Tuki on taattu!

Parivalmennuksen sisältö on sama kuin henkilökohtaisen ohjauksen sillä erotuksella, että teen luonnollisestikin molemmille tarvittaessa omat treeniohjelmat ja ruokavalioneuvonta on yksilöllistä myös.

PSYYKKINEN VALMENNUS

Valmennuksen kesto esim. 3kk. Hinta 149€/kk (447€) 6 tapaamista (Esimerkkihinta).

Onko sinun omat arvot hukassa? Etkö tiedä elätkö arvojesi mukaista elämää? Kaikki tuntuu olevan ok, mutta jotain puuttuu? Kaipaatko elämääsi hivenen sisältöä psyykkisen puolen hallitsemiseen?

Psyykkinen valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa, ihmisen hyvinvoinnin tukemista ja psyykkisten taitojen ohjaamista ja opettamista. Se on tavoitteellista työskentelyä, joka voi liittyä esimerkiksi muutosprosessin tukemiseen tai urheilusuorituksen parantamiseen. Psyykkisessä valmennuksessa kasvatetaan ja tuetaan mm. itsetuntemusta ja myönteisen minäkäsityksen kehittymistä. Lisäksi psyykkisessä valmennuksessa tuetaan ja edistetään myös motivaatiota ja tavoitteenasettelua sekä ohjataan ja opetetaan psyykkisiä taitoja mm. kykyä keskittyä, suunnata tarkkaavaisuutta, havainnoida omaa toimintaa ja lisätä tietoisuutta omista käyttäytymisen valinnoista.

Käytännössä siis tapaamisten aikana teemme tehtäviä joilla kehitetään psyykkisiä valmiuksia kohdata tilanteita tai asioita joita elämässä tapahtuu. Erilaiset tehtävät auttavat sinua havainnollistamaan kuka sinä olet ja mitä sinä haluat. Ja etsimme keinoja joilla nämä asiat toteutuisivat.

Peruspaketti psyykkiseen valmennukseen sisältää kuusi 50min pituista tapaamista.

Eli jos sinulla on asioita jota haluat ratkoa mm. terveyden edistämisen tai muun muutosprosessin saralla tämä voi olla sinun juttusi. Tai jos haluat lisäpontta urheilusuoritukseen tai elämässä on muita asioita joissa haluat kehittää omia psyykkisiä taitoja. Kysy ihmeessä lisää!

Psyykkistä valmennusta voidaan yhdistää Henkilökohtaiseen valmennukseen tai sen voi tehdä omana valmennuksena.

Maksuvälineinä käyvät myös

* Smartum *ePassi *Tyky ja *Edenred