XXL-Dance®-tanssi tunnit

Mikä on XXL-Dance® ja kenelle?

XXL-Dance® on liikuntamuoto, joka alun perin on suunnattu naisille joiden BMI on 30 tai yli ja jotka haluavat tanssia ilman “pakko liikkua” -fiilistä ja ryppyä otsassa. Nyt sitä on myös tarjolla kaikille EVERYBODY ja AQUA tuntina.

XXL-Dance® on matalan kynnyksen liikuntaa, joka sopii monille. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi ja tekemisestä nauttiminen on tunnin pääasia. Tunnille on ominaista hauskanpito, irrottelu ja heittäytyminen, mutta samalla myös uuden opettelu, itsensä haastaminen ja itsensä ylittäminen.

XXL-Dance® -tunti pitää sisällään lämmittelyn, koreografiallisia biisejä, itseilmaisua tanssien sekä jäähdyttelyn ja lyhyen venyttelyn. Tunnilla ei pyritä painonpudotukseen vaan liikkumisesta, musiikista ja omasta kehosta nauttimiseen. Tunnilla ei myöskään lasketa kalorikulutusta, vertailla tai arvostella, vaan fiilistellään, kannustetaan ja iloitaan
onnistumisista.

XXL-Dance® viralliset sivut https://www.xxldancefinland.com/

Sarjakortit / kausikortit ovat henkilökohtaisia. Pääosin näiden voimassaoloaika 1 vuoden ostopäivästä. Mahdollisuus korvata tunteja muilla tunneilla. Ota tässä tapauksessa yhteyttä niin sovitaan korvauksesta.

Tässä tanssijoiden mielipiteitä tunneiltani:
* On ollut kiva tunnelma ja täällä ei tarvitse nolostua vaikka ei aina tanssiliikkeet mene oikein. Hyvää rytmikästä musiikkia, jonka tahdissa on ilo liikkua. Hyvä, kun näytät liikkeet aina etukäteen.
*Kivat musat on ollut!
*Saa olla reipasta musiikkia, mutta on nytkin tullut lämmin! Et hyvä näin!
*Tunneilla on ollut huikean hauskaa, kynnys olla mukana on pieni, saa toimia itsenäisesti jos jotain ei osaa.
*Kivaa on, rento ja jännittämätön tunnelma ja iloinen porukka.
*Mahtava fiilis joka kerran jälkeen!
*Kiitos Mari. Ihana uusi harrastus!