Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Psyykkinen valmennus

Psyykkistä valmennusta voidaan yhdistää Henkilökohtaiseen valmennukseen tai sen voi tehdä omana valmennuksena.

Mitä siis psyykkinen valmennus on?

Psyykkinen valmennus on ennaltaehkäisevää toimintaa, ihmisen hyvinvoinnin tukemista ja psyykkisten taitojen ohjaamista ja opettamista. Se on tavoitteellista työskentelyä, joka voi liittyä esimerkiksi muutosprosessin tukemiseen tai urheilusuorituksen parantamiseen. Psyykkisessä valmennuksessa kasvatetaan ja tuetaan mm. itsetuntemusta ja myönteisen minäkäsityksen kehittymistä. Lisäksi psyykkisessä valmennuksessa tuetaan ja edistetään myös motivaatiota ja tavoitteenasettelua sekä ohjataan ja opetetaan psyykkisiä taitoja mm. kykyä keskittyä, suunnata tarkkaavaisuutta, havainnoida omaa toimintaa ja lisätä tietoisuutta omista käyttäytymisen valinnoista.

Käytännössä siis tapaamisten aikana teemme tehtäviä joilla kehitetään psyykkisiä valmiuksia kohdata tilanteita tai asioita joita elämässä tapahtuu. Erilaiset tehtävät auttavat sinua havainnollistamaan kuka sinä olet ja mitä sinä haluat. Ja etsimme keinoja joilla nämä asiat toteutuisivat.

Peruspaketti psyykkiseen valmennukseen sisältää kuusi 50min pituista tapaamista.

Valmennuksen kesto 3kk. Hinta 149€/kk (447€),

Eli jos sinulla on asioita jota haluat ratkoa mm. terveyden edistämisen tai muun muutosprosessin saralla tämä voi olla sinun juttusi. Tai jos haluat lisäpontta urheilusuoritukseen tai elämässä on muita asioita joissa haluat kehittää omia psyykkisiä taitoja. Kysy ihmeessä lisää jos kiinnostuit.

T. Mari