STEP BY STEP

Oletko miettinyt elämäntapamuutosta, mutta et oikein ole saanut ajatuksesta kuitenkaan kiinni? Step By Step- ryhmävalmennus voi olla se sinun juttusi. Ryhmässä saat hyvät alkeet miten pikkuhiljaa saat arkeesi ujutettua terveellisiä elämäntapoja. Oli kyse sitten liikunnan lisäämisestä, ruokavalion muutoksesta tai motivaation etsimisestä, tämä ryhmä on loistava tapa ottaa ensi askeleet terveellisempään elämään.

Ryhmässä tutustut monipuolisesti elämäntapamuutoksen saloihin. Opit miten ruoka ja liikunta vaikuttavat hyvinvointiisi. Miten omat ajatuksesi voivat olla muutoksen esteenä. Saat toimivia työkaluja muutokseesi ja sen ylläpitämiseen.

Koska haluan pitää yksilöllisyyden ryhmässä, yhteen ryhmään otetaan max 4 henkilöä. Ryhmä toteutuu, jos on vähintään kolme ilmoittautunutta.

Kokoonnumme kerran viikossa 14 kertaa. Joka toinen kerta on aiheenamme ruoka- ja siihen liittyvät aiheet ja joka toinen kerta liikumme monipuolisesti. Yhden tapaamisen kesto 60min.

Ryhmä alkaa viikolla 37 ja päättyy viikolla 50. Joko tiistaina tai sunnuntaina on tunnit. Tämä päätetään osallistujien kesken.

Hinta 140€/kk (4kk erämaksulla). Yhteensä siis 560€.

Hintaan sisältyy Firstbeat Hyvinvointianalyysi mittaus (arvo 179€). Sillä saamme hyvin lähtötilanteen selvitettyä miten saamme juuri sinulle hyvinvointia lisättyä arkeesi. Myös Inbody- kehonkoostumus mittaus hintaan 20€/ kerta on mahdollista saada.

Joskus elämäntapamuutos tarvitsee pientä sysäystä. Olisiko tämä se sinun reittisi elämänmittaiselle matkalle parempaan hyvinvointiin?

Palautteita ryhmästä:

* Aivan ihana alku elämänmuutokseen. Ohjaaja on kannustava ja ottaa hyvin yksilöllisyyden huomioon. * Todella hyvät eväät antava ryhmä-ohjaus.

STEP BY STEP- SYÖMISESTÄ NAUTINTO

Syömisestä nautinto- kurssi on tarkoitettu sinulle, joka tiedät kyllä miten pitäisi syödä, mutta toteutus on hankalaa. Huomaat kerta toisensa jälkeen, että vaikka aloitit toteuttamaan terveellisiä ruokatapoja, jossain vaiheessa ne taas hävisivät ja vanhat tavat tulivat takaisin.

Tällä kurssilla paneudutaan käytännön asioiden lisäksi pään sisäisiin asioihin. Mikä saa sinut syömään epäterveellisesti? Miten sinä pystyt muutamaan omia tapojasi siten, että ne palvelisivat paremmin arvojasi?

Kurssi alkaa viikolla 39 ja päättyy viikolla 49. Tapaamiset ovat joka toinen viikko yhteensä 6 kertaa. . Ryhmä toteutuu, jos on vähintään kolme ilmoittautunutta.

keskiviikkoisin 16:30-17:30

28.9/ 12.10/ 26.10 / 9.11 / 23.11 /7.12

Hinta 149€, mahdollisuus maksaa kahdessa erässä.

Yhden tapaamisen kesto on 60 min. Aiheita, joita käymme mm. läpi:

1. Aamupala haltuun. Mitä järkeä on syödä aamupalaa?

2. Säännöllinen ruokailu, mitä se tarkoittaa sinulle? Mitä on säännöllinen ruokailu ja mihin sillä pyritään? Miten saan oman rytmin ruokailuuni?

3. Ruokailun ja elämän rauhoittaminen. Miksi ja miten?

4. Onko lautasmallissa järkeä ja miten se koostetaan?

5. Onko ruuanlaittoon/ kaupassa käyntiin pakko käyttää paljon aikaa? Mitä jos minulla ei ole aikaa näihin?

6. Iltapala, paljon myyttejä.. Mikä on totta ja mikä ei?

7. Kalorit, vaa-at ahdistaa, enkö voi vaan syödä? Miten päästä ruoka-ahdistuksesta eroon ja saada itselle varmuus että syö oikein. Ja ei, ei ole pakko laskea kaloreita, tiesitkös sitä?