Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Oletko miettinyt elämäntapamuutosta, mutta et oikein ole saanut ajatuksesta kuitenkaan kiinni? Step By Step- ryhmävalmennus voi olla se sinun juttusi. Ryhmässä saat hyvät alkeet miten pikkuhiljaa saat arkeesi ujutettua terveellisiä elämäntapoja. Oli kyse sitten liikunnan lisäämisestä, ruokavalion muutoksesta tai motivaation etsimisestä, tämä ryhmä on loistava tapa ottaa ensi askeleet terveellisempään elämään.

Koska haluan pitää yksilöllisyyden ryhmässä, yhteen ryhmään otetaan max 4 henkilöä. Kokoonnumme kerran viikossa n.4 kk ajan, eli 14 kertaa. Tapaamisen ajankohta sovitaan ryhmäläisten kesken. Hinta 159€/kk. Yhteensä siis 636€.

Kaikille ryhmäläisille tehdään myös Firstbeat Hyvinvointianalyysi mittaus. Sillä saamme hyvin lähtötilanteen selvitettyä miten saamme juuri sinulle hyvinvointia lisättyä arkeesi. Myös Inbody- kehonkoostumus mittaus hintaa 20€/ kerta on mahdollista saada.

Joskus elämäntapamuutos tarvitsee pientä sysäystä. Olisiko tämä se sinun reittisi elämänmittaiselle matkalle parempaan hyvinvointiin?

Ryhmään on avoin haku. Ryhmä alkaa kun vähintään on kolme ilmoittautunutta.

Palautteita ryhmästä:

* Aivan ihana alku elämänmuutokseen. Ohjaaja on kannustava ja ottaa hyvin yksilöllisyyden huomioon. * Todella hyvät eväät antava ryhmä-ohjaus.