Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaista valmennusta on tarjolla elämäntilanteesta riippumatta. Täältä löydät esimerkkihinnaston näihin liittyen. Kysy myös yksilöllisiä paketteja, jos täältä ei löydy etsimääsi!

Alkuhaastattelu: Varaa itsellesi ilmainen alkuhaastattelu aika. Kartoitamme yhdessä miten voisin sinua auttaa ja mitä hyötyjä sinä saisit PT-ohjauksesta.

*Yksi erillinen ohjauskerta 79€

*Harjoitusohjelma salille/kotiin 1-2 jakoinen 59€

*Harjoitusohjelma salille 3-5 jakoinen 79€

*Nykyisen ruokavalion analyysi ruokapäiväkirjan perusteella, 1 ohjauskerta 79€ + uusi ruokavalio-ohjelma 30€

Starttipaketti 290€

Starttipaketti sisältää 4 ohjausta, jonka sisältö päätetään aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Paketin tarkoitus on auttaa sinua alkuun, oli kyseessä sitten esim. hartiarenkaan, lantiopohjalihasten tai vatsalihasten erkauman kuntouttaminen. Tämä paketti voi myös sisältää vaikka harjoitusohjelman ja sen läpikäymisen lisäksi muutaman perus treenin. Ohjauskerrat voidaan käyttää myös ruokavalio-ohjaukseen tai psyykkiseen valmennukseen.

Henkilökohtainen ohjaus- paketit

Sinulle, joka haluat pitempiaikaista ohjausta. Oli sitten kyseessä elämäntapamuutos, painonpudotus, kiinteytyminen, voimatasojen nostaminen tai muu syy johon tarvitset apua, nämä pitempiaikaiset paketit auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Esimerkkihinnasto:

Henkilökohtainen ohjaus 6kk 149€/kk (894€) 12 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus 6kk 240€/kk (1440€) 24 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus 12kk 200€/kk (2400€) 48 tapaamista

Henkilökohtainen ohjaus paketit sisältävät 12/24/48 50 minuutin kestoista tapaamista, jonka sisältö päätetään aina asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Tapaamisten aiheina voivat olla treenaamisen lisäksi mm. kuntokartoitus, ruokavalio-ohjaus, lantiopohjan kuntoutus, synnytyksen jälkeisen erkauneman kuntouttaminen ja kehon huolto. Myös Psyykkistä valmennusta ohjaukseen voidaan sisällyttää.

Ohjauksen aikana saat myös yksilöllisen treeniohjelman/t kehonhuoltoineen salille ja/tai kotiin ja niiden päivitykset tarvittaessa. Myös henkilökohtaisen harjoituskalenterin voin pyydettäessä tehdä.

Tuki on tärkeää, joten tarjoan sinulle myös sähköposti ja puhelin palvelun. Voit aina kysyä neuvoa kun tulee kysyttävää, joko soittamalla tai laittamalla viestiä. Vastaan aina mahdollisimman pian, kuitenkin 24 tunnin sisällä.

Parivalmennus

Onko sinulla suunnitteilla elämänkumppanin tai vaikka kaverin kanssa yhdessä treenaaminen, mutta tarvitsette siihen ohjausta? Silloin toinen pääsee -50 % hintaan henkilökohtainen ohjaus paketeista. Tämän alen voi jakaa molempien kesken siten, että molemmat saa -25% alennuksen. Mikä sen mukavampaa kun on kannustaja, joka kokee saman kuin sinä. Tuki on taattu!

Parivalmennuksen sisältö on sama kuin henkilökohtaisen ohjauksen sillä erotuksella, että teen luonnollisestikin molemmille tarvittaessa omat treeniohjelmat ja ruokavalioneuvonta on yksilöllistä myös.

Nämä ovat osviittaa antavia pakettihintoja. Teen myös yksilöllisiä paketteja tavoitteesi mukaan, joten ota yhteyttä niin teen sinulle oman räätälöidyn paketin!

Maksuvälineet:

Käteinen, kortti, ennakkolasku, Smartum, ePassi, Easybreak, Edenred ja Tyky.