ENGLISH BELOW

Klassinen osa-hieronta, pehmytkudoskäsittely, nivelen mobilisointi Fysioterapeutti opiskelijalta (valmistuminen 2025). Hoidon kohteena voi olla mm. niska- hartiaseutu, selkä, yläraajat tai alaraajat

Hoitoon voidaan lisätä myös nivelten mobilisointi. Tämä antaa tilaa jumiutuneelle nivelelle ja lievittää kipuja.

Hoidon tavoitteena on edistää aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kiputiloja. Hoito vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti, tuottaa myös hyvää oloa ja helpottaa yleisoloa ja ennaltaehkäisee tulevia vaivoja.

Hiljainen palvelu: Pyydättäessä palvelu toteutetaan hiljaisena palveluna. Palvelun luonteen mukaan ohjaava puhe on pakollinen, mutta osittain esimerkiksi hieronnan aikana voidaan tätä hiljaista palvelua toteuttaa.

30 min osa-hieronta (sis. alkuhaastattelu 5 min ja hieronnan). Hinta 25€.

Varaa aika numerosta 0400707683

tai Vello ajanvarauskalenterin kautta: https://vello.fi/ajanvaraus-mari-metsala/

Mitä KLASSINEN hieronta on?

Klassinen hieronta on käsin tehtyä hierontaa, jolla muokataan pehmeitä kudoksia. Siinä käytetään perusotteita: sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus.

Kenelle hieronta sopii?

Hieronta sopii liki kenelle tahansa, iästä ja ammatista riippumatta.

Jos kehossasi on haavoja tai juuri parantumassa olevia murtumia tai vastaavia, ei näitä kohtia luonnollisestikaan hierota. Tämä ei kuitenkaan estä jonkin muun osa-alueen hierontaa. Jos olet epävarma soveltuuko hieronta sinulle, otahan yhteyttä niin katsotaan tilanne. Myös lääkäriä on hyvä konsultoida epävarmoissa tilanteissa.

Muita riskejä hieronnalle ovat, jotka pitää ottaa huomioon hieronnassa ovat mm. laskimotukokset, kasvaimet, ihotaudit, tyrä, sydämentahdistin, hemofilia (verenvuototauti), spastiset halvaukset, humalatila.

MOBILISOINNISTA

Mobilisoinnilla voi käsitellä kaikkia kehon niveliä: olkapää, kyynärvarsi, ranne, sormet, rintaranka, selkäranka, lonkka, polvi, nilkka, varpaat.

Nivelten mobilisoinnilla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinten toimintahäiriöitä. Mobilisoinnissa jäljitellään nivelen normaalia liukua luiden välillä, ja sillä pyritään lievittämään kipua, lisäämään nivelen liikkuvuutta sekä parantamaan nivelruston aineenvaihduntaa.

Mobilisointi voidaan jakaa kipua lievittävään, rentouttavaan ja venyttävään mobilisointiin muokkaamalla sen suuruutta ja kestoa.

Milloin ei mobilisoida

Ehdottomia esteitä on mm. tulehdussairaus, osteoporoosi joka on edennyt pitkälle, nivelsiteiden haurastuminen valtimoverenkierron häiriö (kaularanka), tuore selkärangan välilevyvaurio, tuore vamma, veren vuotoa nivelessä tai käsittelyn aikana esiintyviä kipuja. Kyseiset esteet tutkitaan alkukyselyn ja testien avulla tapauskohtaisesti.


SERVICE ALSO IN ENGLISH!

Classical massage, soft tissue treatment, joint mobilization from a Physiotherapist student (graduation 2025). The subject of treatment can be e.g. neck-shoulder region, back, upper limbs or lower limbs.


Mobilization of the joints can also be increased during the treatment. This gives space to the stuck joint and relieves pain.


The aim of the treatment is to promote metabolism, relax and relieve pain. The treatment affects the body holistically, also produces a good feeling and eases the general well-being and prevents future ailments.


30 min partial massage (incl. initial interview 5 min and massage)