Otsikko

Kouluttaudun parasta aikaa fysioterapeutiksi ja tätä kautta olen saanut oppini hierojana.

Teen klassista osa-hierontaa. Hieronnan kohteena voi olla niska- hartiaseudun, selän, yläraajojen tai alaraajojen käsittely.

Hieronnan tavoitteena on edistää aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kiputiloja. Hieronta vaikuttaa kehoon kokonaisvaltaisesti, tuottaa myös hyvää oloa ja helpottaa yleisoloa ja ennaltaehkäisee tulevia vaivoja.

HINNASTO:

30 min osa-hieronta 20€

Varaa aika numerosta 0400 707 683

Mitä klassinen hieronta on?

Klassinen hieronta on käsin tehtyä hierontaa, jolla muokataan pehmeitä kudoksia. Siinä käytetään perusotteita: sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus.

Kenelle hieronta sopii?

Hieronta sopii liki kenelle tahansa, iästä ja ammatista riippumatta.

Jos kehossasi on haavoja tai juuri parantumassa olevia murtumia tai vastaavia, ei näitä kohtia luonnollisestikaan hierota. Tämä ei kuitenkaan estä jonkin muun osa-alueen hierontaa. Jos olet epävarma soveltuuko hieronta sinulle, otahan yhteyttä niin katsotaan tilanne. Myös lääkäriä on hyvä konsultoida epävarmoissa tilanteissa.

Muita riskejä hieronnalle ovat, jotka pitää ottaa huomioon hieronnassa ovat mm. laskimotukokset, kasvaimet, ihotaudit, tyrä, sydämentahdistin, hemofilia (verenvuototauti), spastiset halvaukset, humalatila.