Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa tutustumaan Hetki Itsellesi- palveluun ja jäsenyyteen.

Mikä on Hetki Itsellesi- palvelu?

  • Hetki Itsellesi- palvelu on suljettu palvelu, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä liikkumaan tai kehittämään psyykkistä hyvinvointia äänitteiden ja videoiden ohjaamina. Nämä ovat Mari Metsälän tuotantoa ja aiheena ovat mm. Liikkuvuusharjoittelu, jumpat ja hengitysharjoitukset.

Mikä on Hetki Itsellesi-palvelun jäsenyys?

  • Jäsenyys on määräaikainen, kuukausi tai pitempiaikainen sopimus Hetki Itsellesi- palvelun ja asiakkaan välillä. Se sisältää Hetki Itsellesi- palvelun käyttöoikeuden sovitun ajankohdan ajan. Jäsen saa kuunnella siis sovitun ajankohdan ajan äänitteitä niin monta kertaa kun haluaa.

Kuinka paljon jäsenyys maksaa?

  • Jäsenyys maksaa joko 20€/kk, 100€/ 6kk tai 190€/12kk.

Lisäinfoa:

  • Palvelu toimii kuukausi, puolenvuoden tai vuoden sopimuksilla. Jos kuukausimaksu on maksettu 25 päivään mennessä tai sopimus jatkuu seuraavankin kuukauden, saa päivitetyn salasanan kuunvaihteessa.
  • Jäsenet rekisteröidään automaattisesti sivujen jäsenrekisteriin. Se ei kuitenkaan sido sinua mihinkään. Laitan aina kuluvan kuukauden puolessa välissä seuraavan kuun laskun niille joiden jäsenyys loppuisi seuraavassa kuussa. Laskun maksamalla varmistat jäsenyytesi, mutta jos et enää halua olla jäsenenä, sinun täytyy vaan ilmoittaa se minulle ja asia on sillä selvä. Huomio myös, että maksettua jäsenyyttä ei voi jälkikäteen perua.